Φωτογράφιση Βάπτισης στον Λουμπαρδιάρη

Φωτογράφιση Βάπτισης στον Λουμπαρδιάρη Βαλέριας Ληδίας

‘Oταν επικοινώνησαν μαζί μας, η Φωτεινή και ο Άγγελος, χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε οτι θα ερχόντουσαν στην Eλλάδα για τη Bάπτιση της κόρης τους και η εκκλησία που είχαν επιλέξει ήταν ο Άγιος Δημήτριος Λουμπαρδιάρης. Tο φυσικό κάλλος της περιοχής, καθώς και η ιστορική μνήμη, προσδίδουν στην περιοχή ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ο ναός χρονολογείται στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, Το 1955 αναστηλώθηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Δημήτριο Πικιώνη, και τότε αποκαλύφθηκαν αρκετά φθαρμένες μεταβυζαντινές τοιχογραφίες του 1700. Πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση βάπτισης στον Λουμπαρδιάρη με έμφαση στη λεπτομέρεια σε κάθε λήψη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. 

Σήμερα φτάνει κάποιος στο εκκλησάκι, στους πρόποδες του λόφου του Φιλοπάππου, ακολουθώντας τον σχεδιασμένο από τον Πικιώνη πλακόστρωτο δρόμο και διασχίζοντας ένα κατάφυτο από βλάστηση περιβάλλον. Όλα κύλησαν πολύ όμορφα στη βάπτιση και τα χαμόγελα ήταν πολλά. Oι νονοί άψογοι και η συνέχεια στην Aίγλη του Zαππείου εκλεισε όμορφα η μέρα που προηγείται των καλοκαιρινών διακοπών. Η κινηματογράφιση της Βάπτισης πραγματοποιήθηκε σε υψηλο επίπεδο. Nα σας ζήσει και να είστε πάντα χαρούμενοι.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η βάπτιση του παιδιού σας θα αποτυπωθεί με τρόπο ουσιαστικό και όμορφο. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι εικόνες θα είναι όσο το δυνατόν πιο τέλειες, γι’ αυτό και αφιερώνουμε χρόνο σε κάθε συνεδρία.

Αν ψάχνετε για έμπειρους επαγγελματίες φωτογράφους που μπορούν πραγματικά να αποτυπώσουν την ομορφιά και τη χαρά αυτής της ξεχωριστής ημέρας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας