Φωτογράφιση Βάπτισης Βάρκιζα για τη Βαλέρια

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Βάρκιζα, για την Βαλέρια

Καλοκαίρι, Θάλασσα, Ήλιος, Λίμνη Βουλιαγμένης. Όλα τα κομμάτια του παζλ γιά να πραγματοποιηθεί μία πανέμορφη βάπτιση. Η φωτογράφιση βάπτισης καθώς και το βίντεο αυτής της βάπτισης ήταν γεμάτα από πανέμορφες εικόνες. Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν σε όλους τους καλεσμένους και σ’αυτούς που είχαν έρθει από τη γειτονική μας Ιταλία, ακόμη κι αν δεν κατανοούσαν τα πάντα που λεγόντουσαν. Μετά το τέλος της Βάπτισης, ακολούθησε πάρτυ στη Λίμνη της Βουλιαγμένης όπου όλοι οι καλεσμένοι ξεφάντωσαν και περάσαμε όλοι αξέχαστα. Η φωτογράφιση βάπτισης στη Βάρκιζα πραγματοποιήθηκε με αγάπη και υπευθυνότητα. Να σας ζήσει.

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Βάρκιζα με έμφαση στη λεπτομέρεια

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για το τι πρέπει να φωτογραφίσετε κατά τη διάρκεια μιας τελετής βάπτισης.

  • Οικογενειακά πορτρέτα. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το παιδί, τους γονείς, τους παππούδες, τους νονούς και τα αδέλφια μπροστά από την εκκλησία. Ο φυσικός φωτισμός είναι συχνά όμορφος εδώ, οπότε θα επικεντρωθούμε στο να κάνουμε όλους τους παρευρισκόμενους να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί.

  • Στιγμιότυπα του παιδιού σας με φίλους και άλλους καλεσμένους. Μερικές γρήγορες φωτογραφίες πριν όλοι πάρουν τις θέσεις τους θα αναδείξουν πόσο χαριτωμένο είναι το παιδί με το κοστούμι ή το φόρεμά του! Να θυμάστε ότι θα τραβηχτούν πολλές περισσότερες φωτογραφίες σε άλλες εκδηλώσεις αργότερα, όταν μεγαλώσει. Δεν είναι η μόνη του ευκαιρία να γίνει σταρ! Η κινηματογράφιση της Βάπτισης θα γίνει σε υψηλό επίπεδο, συνεπώς αφήστε τα όλα σε εμάς.

Πλάνα κατά την εκδήλωση της βάπτισης

 

Τα πλάνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαθανατίσετε όλους τους καλεσμένους σας να κοιτάζουν το παιδί σας με αγάπη και θαυμασμό, καθώς και τον ιερέα ή τον ιερέα που προσφέρει την ευλογία του. Αν είστε τυχεροί, θα χαμογελάει επίσης κατευθείαν μπροστά στην κάμερα, ώστε όλοι να μπορούν να δουν πόσο χαριτωμένο είναι!

 Το καλύτερο είναι ότι θα έχετε όλες αυτές τις φωτογραφίες για να τις κοιτάτε και να γελάτε με το πόσο χαριτωμένος ήταν το αγγελούδι σας, παρόλο που τώρα είναι ένας έφηβος που θα προτιμούσε να είναι οπουδήποτε αλλού παρά στην εκκλησία με τους γονείς του.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους καλύτερους τρόπους για να απαθανατίσετε τη βάπτιση του παιδιού σας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας