φωτογραφια βαπτισησ

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Παλαιοναγιά στη Κάντζα για την Υβόννη - Αλεξάνδρα

Παλαιοπαναγιά Κάντζα. Ένα πανέμορφο μέρος με μία πετρόκτιστη εκκλησία που χρονολογείτε από τον 12ο αιώνα, με έναν καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, ήταν το σκηνικό που θα γινόταν η Βάπτιση της Υβόννης – Αλεξάνδρας. ‘Εχουμε φωτογραφίσει πολλές φορές μυστήρια σε αυτόν τον χώρο και κάθε φορά το συναίσθημα είναι μοναδικό. Η Φωτογράφιση Βάπτισης στη Παλαιοναγιά στη Κάντζα πραγματοποιήθηκε από τους ειδικούς μας με εκπληκτικά αποτελέσματα που θα δείτε παρακάτω. Οι Γονείς και η Νονά πανευτυχείς μέσα σε μία μοναδική παλλέτα χρωμάτων.  Είμαστε δίπλα σας για να αποθανατίσουμε κάθε στιγμή στη δική σας ξεχωριστή ημέρα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Παλαιοναγιά στη Κάντζα με αγάπη

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες με ενεργή συμμετοχή έκαναν το μυστήριο ακόμα πιό όμορφο. Όλα κύλισαν χαλαρά, δίνοντας μας πολύ όμορφα φωτογραφικά “στιγμιότυπα” γεμάτα φως, χρώμα και συναίσθημα. Η συνέχεια δόθηκε με ένα πάρτυ στον “Ελέφαντα” με πολύ κέφι και όμορφο μενού. Να σας ζήσει και να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Συμβουλές για την εκδήλωση μετά την βάπτιση

Εκτός από την εύρεση του κατάλληλου φωτογράφου βάπτισης για εσάς, φροντίστε να βρείτε μια τοποθεσία που να ταιριάζει στην οικογένειά σας. Μερικά από τα πράγματα που θα πρέπει να αναζητήσετε σε έναν χώρο περιλαμβάνουν:

Προσβασιμότητα, Άνεση χώρου – Ο χώρος πρέπει να μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους καλεσμένους σας με αρκετό χώρο και καρέκλες, καθώς και οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση χρειάζονται (π.χ. πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες).

Καταλληλότητα – Ο χώρος πρέπει να είναι κατάλληλος για την περίσταση – σε αυτή την περίπτωση αυτό σημαίνει ότι όποια τοποθεσία κι αν επιλεγεί χρειάζεται καλό φωτισμό (ώστε να μπορούμε να βλέπουμε καθαρά τα πρόσωπα όλων) και πρόσβαση σε πρίζες   Αν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε επίσης ότι διαθέτει wifi, ώστε όλοι να μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εκδήλωση! Η φωτογράφιση βάπτισης είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και θα φροντίσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας