Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Μαρίνα Παιανίας για τον Οδυσσέα

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Μαρίνα Παιανίας για τον Οδυσσέα

Η Αγία Μαρίνα Παιανίας είναι ένα πανέμορφο εκκλησάκι στην Παιανία με έναν πολύ όμορφο περιβάλλοντα χώρο. Αυτό θα ήταν το σκηνικό που θα γινόταν η Βάπτιση του Οδυσσέα. ‘Εχουμε φωτογραφίσει πολλές φορές μυστήρια σε αυτόν τον χώρο και κάθε φορά το συναίσθημα είναι μοναδικό. Η Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Μαρίνα  Παιανίας για τον Οδυσσέα πραγματοποιήθηκε από την ομάδα μας, με πανέμορφο αποτελέσμα όπως θα δείτε παρακάτω. Είμαστε δίπλα σας για να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή στη δική σας ξεχωριστή ημέρα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Μαρίνα Παιανίας

με φαντασία και συναίσθημα…

Σάββατο πρωί και οι προετοιμασίες στο γραφικό εκκλησάκι της Αγ Μαρίνας είναι πυρετώδεις. Στολισμοί εκτός και εντός του περίβολου της εκκλησίας με τις φιγούρες των ζώων του δάσους, σε πλήρη αρμονία με το πευκόφυτο περιβάλλον. Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν με χαρές και γέλια για να παρευρεθούν στη βάπτιση του μικρού γλυκύτατου Οδυσσέα, ο οποίος με κέφι και ζωντάνια τρέχει να περιεργαστεί τα πάντα γύρω του, χαρίζοντας μοναδικές φωτογραφικές στιγμές. Ο Γιάννης και η Στεύη μαζί με τους Νονούς πήραν μέρος στο μυστήριο της Βάπτισης συγκινημένοι και περιτριγυρισμένοι από τη θετική ενέργεια όλων των παρευρισκομένων. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του ναού, όπου τα δέντρα, ο καταγάλανος ουρανός και ο ήλιος συνέθεσαν το καλύτερο σκηνικό και μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε εξαιρετικές εικόνες.  Η συνέχεια δόθηκε στη “Φωλιά” με χαλαρή διαθεση και όμορφα εδέσματα. Να σας ζήσει!!!

6 thoughts on “Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Μαρίνα Παιανίας για τον Οδυσσέα”

 1. Στεύη

  Στέφανε και Αγάπη, πραγματικά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη διακριτική σας παρουσία, την υποστήριξη και το χιούμορ σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της βάφτισης του Οδυσσέα! Εκτιμούμε αφάνταστα την επαγγελματικότητα και τη συνέπειά σας κατά την παράδοση του άλμπουμ! Οι υπέροχες φωτογραφίες που μας χαρίσατε είναι γεμάτες με τόσα συναισθήματα που μας συγκινούν κάθε φορά που τις βλέπουμε! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!

  1. Στεύη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τις επι μέρους επισημάνσεις. Νομίζω οτι η συνεργασία μας ήταν άψογη σε όλα τα σημεία. Ο Οδυσσέας ήταν το πιό “cool μοντέλο” για φωτογράφιση… και εσείς ακάμα πιό cool… Το αποτέλεσμα αναδεικνύει όλα τα επιμέρους στοιχεία που συνέβαλλαν στο πανέμορφο αποτέλεσμα. Ο Οδυσσέας έχει μία ενέργεια μεταδοτική… Χαιρόμαστε πολύ που γίναμε κομμάτι της χαράς σας, σε μία απο τις πιό όμορφες στιγμές της ζωής σας και αποτυπώσαμε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε μέσω της δουλειά μας να έχετε πολύ όμορφες αναμνήσεις. Να σας ζήσει.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη συνεργασία που είχαμε στη βάφτιση του γιου μας! Με την ενέργειά σας μας βοηθήσατε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη συγκεκριμένη ημέρα. Για τις φωτογραφίες τα λόγια είναι περιττά! Δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ποιες θα βάλουμε στο άλμπουμ…αφού όλες ήταν άψογες! Ευχαριστούμε για όλα!

  1. Γιάννη σε ευχαριστούμε από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, μας αφήσατε να σας καθοδηγήσουμε με την φωτογράφιση αλλά και εσείς με ηρεμία και χαλαρή διάθεση ανταποκριθήκατε σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, με αποτέλεσμα πολύ ωραίες φωτογραφίες και βίντεο. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε.

 3. ΟΛΓΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ

  Αποτυπώσατε με πολύ όμορφο τρόπο τη μοναδική μέρα του βαφτισιμιού μας!!! Ήσασταν εξαιρετικοί καθ’όλη τη διάρκεια του μυστηρίου! Οι φωτογραφίες ήταν φανταστικές όπως και το video clip!

  1. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Η συνεργασία ήταν άψογη και απο τις δύο πλευρές…
   Στέφανος – Αγάπη

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας