Φωτογράφιση Βάπτισης στην Πλάκα

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Πλάκα για την Εμμελεία και την Βασιλική μας

H Πλάκα είναι ένα από τα πιό αγαπημένα μας μέρη στην Αθήνα, μας μεταφέρει με κάποιο τρόπο πολύ ενέργεια, όπου και να στραφείς, στα αναπαλαιώμενα κτίρια, στα αετώματα, στα σκαλοπάτια που σε οδηγούν σε στενάκια, έχεις την εντύπωση, ότι απο κάπου θα εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές μιάς παλιάς ελληνικής ταινίας… Εκεί αποφάσισαν ένα απο τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια ο Δημήτρης και η Μερόπη να Βαπτίσουν το δεύτερο παιδί τους. Έχοντας καλύψει φωτογραφικά το γάμο και τη Βάπτιση του πρώτου τους παιδιού και έχοντας κάνει την Next Day φωτογράφιση βάπτισης τους  κάπου εκεί κοντά … ήμασταν πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμασταν πάλι όλοι μαζί, γι αυτο το ευχάριστο γεγονός. Η εκκλησία πολύ γνωστή, ο ιερός ναός των Αγίων Αναργύρων, περισσότερο γνωστός ως Μετόχι του Παναγίου Τάφου ή Αγιοταφίτικο Μετόχι που είναι στενά συνδεδεμένο με τον εορτασμό της Ανάστασης, καθώς εδώ φθάνει πρώτα κάθε χρόνο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα. Η φωτογράφιση βάπτισης την πλάκα έγινε με συνέπεια και μεγάλη αγάπη σε κάθε λήψη.

Ο ναός οικοδομήθηκε τον 17ο αιώνα, σε θέση όπου κατά την αρχαιότητα υπήρχε ναός της θεάς Αφροδίτης.Όλοι ήταν πολύ ευδιάθετοι και χαλαροί και είχαμε πολυ όμορφες στιγμές να αποτυπώσουμε… και βέβαια η σύνεχεια ήταν το ίδιο όμορφη, γευματίζοντας με θέα την Ακρόπολη. Να σας ζήσει η μικρή και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια που έχετε.

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Πλάκα με συνέπεια

Στόχος μας δεν είναι απλώς να καταγράψουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εσάς, αλλά να σας δώσουμε μια εμπειρία που θα κρατήσει για μια ζωή. Θέλουμε να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις από τη βάφτιση του παιδιού σας που θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα.

Πρώτα απ’ όλα, αναζητάτε έναν φωτογράφο του οποίου το στυλ σας ταιριάζει. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το στυλ του φωτογράφου είναι κάτι που σας αρέσει και με το οποίο μπορείτε να συμφωνήσετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί φωτογράφοι εκεί έξω που έχουν διαφορετικό στυλ. Κάποιοι από αυτούς θα ειδικευτούν στην αποτύπωση όμορφων τοπίων ή αντικειμένων, ενώ άλλοι μπορεί να είναι πιο κατάλληλοι για άλλες εκδηλώσεις. Εμείς σας εξασφαλίζουμε την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας