Φωτογράφιση Βάπτισης στη Μονή Πεντέλης

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Μονή Πεντέλης για τον Σταύρο

Η Ιερά Μονή Κοιμίσεως της Θεοτόκου, στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης ιδρύθηκε το 1578, διαθέτει μουσείο και βιβλιοθήκη, επίσης είναι γνωστή και για το κρυφό σχολειό (αναπαράσταση του κρυφού σχολειού κατα τα χρόνια της Τουρκοκρατίας). Έτσι λοιπόν το σκηνικό είναι υπέροχο, σε ένα καταπράσινο τοπίο, για την οργάνωση της Βαπτισής σας, για την φωτογράφιση Βάπτισης στη Μονή Πεντέλης ώστε σε συνδυασμό με την κινηματογράφιση, να έχουν ενα πανέμορφο αποτέλεσμα. Σ’αυτό το μέρος έγινε η Βάπτιση του Σταύρου. Πανευτυχείς γονείς και νονοί γίνανε κοινωνοί ενός όμορφου μυστηρίου με μεγάλη συγκίνηση. Να σας ζήσει. 

Έφτασε η όμορφη μέρα της βάπτισης και θέλετε να απαθανατίσετε την ομορφιά αυτού του ευλογημένου γεγονότος, να αναδείξετε τις στιγμές χαράς και να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Για να το πετύχετε αυτό, χρειάζεστε τον τέλειο φωτογράφο για να τραβήξει τις πολύτιμες στιγμές, που το παιδί σας, ζει μαζί σας. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό από το να προσλάβετε τους επαγγελματίες του Baby Bloom Photography.

Αν σχεδιάζετε μια βάπτιση και θέλετε να απαθανατίσετε το γεγονός με τέτοιο τρόπο ώστε να το θυμάστε για πάντα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Στο BabybloomPhotography, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωτογράφησης βάπτισης σε προσιτές τιμές.

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Μονή Πεντέλης από τους Ειδικούς του Baby Bloom Photography

 

Η Βάπτιση είναι ένα μυστήριο που έχει πολλή προετοιμασία και “τρέξιμο” και είναι εύκολο να αποσπάσετε το βλέμμα σας από αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Την βάπτιση του παιδιού! Οι φωτογράφοι μας θα φροντίσουν να αποτυπώσουν κάθε στιγμή με τρόπο που να αναδεικνύει όλα τα συναισθήματα αυτής της ξεχωριστής ημέρας, χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό που συμβαίνει ή να αφαιρούν σημαντικές στιγμές.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι περιστάσεις για τις οικογένειες, γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε όταν φωτογραφίζουμε τη βάπτιση.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε φωτογραφίες βάπτισης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά τη μεγάλη μέρα.

Διαθέτουμε:

-Επαγγελματίες και έμπειρους φωτογράφους

-Υψηλής ποιότητας, επαγγελματικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

-Προσαρμοσμένα και πανέμορφα άλμπουμ 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας