Φωτογράφιση Βάπτισης Καισαριανή

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Καισαριανή για τον Αχιλλέα

Aπό τα ποιό αγαπημένα μας ζευγάρια ο Περικλής και η Έφη, μας κάλεσαν να καλύψουμε φωτογραφικά τη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. H χαρά μας ήταν μεγάλη, έχοντας φωτογραφίσει και το γάμο τους.Όλοι χαλαροί άνεβηκαν την ανηφόρα που οδηγεί στην μονή του Aγίου Iωάννη Προδρόμου. Η Φωτογράφιση Βάπτισης στην Καισαριανή έγινε με υπευθυνότητα και συνέπεια. Oι νονοί βέβαια έκλεψαν την παράσταση φορώντας  τις πιό στυλάτες ποδιές…  O Aχιλλέας χαλαρός κοιμόταν μην ξέροντας τι θα συμβεί. Aφού ξύπνησε και τσίμπησε κάτι, ξεκίνησε και η Bάπτιση. Όλα εξελίχθηκαν ωραία και κάτω απο τον αττικό ήλιο βαπτίστηκε και ο Aχιλέας μέσα σε μία χαλαρή και γελαστή ατμόσφαιρα. Παιδιά να σας ζήσει και οι νονοί πάντα άξιοι και σοβαροί (λέμε τώρα…)

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Καισαριανή με ευθύνη και συνέπεια

Σας εγγυόμαστε ότι ο φωτογράφος σας θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει κάθε σημαντική στιγμή. Είτε πρόκειται για τα μικρά σας που κρύβονται, είτε για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους θα τα αποθανατίσουμε όλα! Είναι η ξεχωριστή μέρα του παιδιού σας και θέλουμε να σας μείνει αξέχαστη!

Θα φροντίσουμε επίσης να συμπεριλάβουμε  στις φωτογραφίες όλους τους ξεχωριστούς ανθρώπους – τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας, τον αδελφό και την αδελφή σας, όπως και τα ανίψια σας. Θέλουμε όλοι όσοι σας αγαπούν και νοιάζονται για εσάς να νιώσουν ότι είναι κι αυτοί μέρος αυτής της πολύ ξεχωριστής ημέρας!

Θα φροντίσουμε επίσης να απαθανατίσουμε όλες τις ξεχωριστές στιγμές. Ίσως είναι η στιγμή που περπατάτε στο διάδρομο ή κατά την διάρκεια της κινηματογράφισης σε οποιαδήποτε στιγμή σας. Θα είμαστε εκεί για να τραβήξουμε από κοντά τα μάτια και το τρυφερό χαμόγελο του συντρόφου σας. Αν υπάρχουν αστείες στιγμές κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, σίγουρα θα τις φωτογραφίσουμε και αυτές! Στη συνέχεια, μπορούμε να αποφασίσουμε ποιες από αυτές θα εκτυπωθούν για να τις τοποθετήσετε όπου εσείς θέλετε στο σπίτι σας ή για να τις στείλετε ως δώρα στα μέλη της οικογένειας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας