ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ - ΚΑΝΤΖΑ

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Κοίμηση της Θεοτόκου - Παλαιοπαναγιά

Από τις πιο αγαπημένες μας εκκλησίες, η Παλαιοπαναγιά στην Κάντζα, με φιλόξενο προαύλιο χώρο και πρόσβαση σε πολλά κτήματα για την δεξίωση. Από τις πιο όμορφες εκκλησίες της ανατολικής Αττικής για γάμους και βαπτίσεις. Στο εσωτερικό του ναού σώζονται τοιχογραφίες που ανήκουν στη βυζαντινή περίοδο. Επάνω ψηλά υπάρχει μια ωραία παράσταση της Κοίμησης της Θεοτόκου, ενώ, χαμηλότερα, εικονίζεται ο Ταξιάρχης. 

Οι υπόλοιπες τοιχογραφίες του ναού, κατά πολύ νεώτερες, μπορούν να χρονολογηθούν στον 18ο αιώνα. Στον περίβολο της εκκλησίας υπάρχουν διάσπαρτα αρχαία αρχιτεκτονικά μέλη.Το μυστήριο της Βάπτισης γίνεται συνήθως στον εξωτερικό χώρο. Υπάρχουν πολλά δέντρα και έτσι οι καλεσμένοι μπορούν να παρακολουθήσουν το μυστήριο κάτω από την σκιά των δέντρων. Υπάρχει χώρος για catering αν κλείσετε την Βάπτιση προς το μεσημέρι . Γενικά είναι ένας χώρος που έχει όλα το στοιχεία για να γίνει μία πανέμορφη Βάπτιση.

Η φωτογράφιση βάπτισης είναι για εμάς ευθύνη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή και έτσι την αντιμετωπίζουμε και εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας project.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας