ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ ΨΥΧΙΚΟ

Φωτογράφιση Βάπτισης στην Αγία Φιλοθέη στο Ψυχικό

Ο ναός της Αγίας Φιλοθέης είναι εκκλησία στη Φιλοθέη Αττικής. Ο Ιερός Ναός Αγίας Φιλοθέης ανεγέρθη το έτος 1936 μετά την ανακάλυψη της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης, τόπο προσευχής της Αγίας. Όμορφη  λιτή εκκλησία με πολύ όμορφο χώρο εξωτερικά, για φωτογράφιση και catering. Ένα τοπίο μέσα στο πράσινο.

Η φωτογράφιση της Βάπτισης στην Αγία Φιλοθέη στο ψυχικό θα έχει σαν αποτέλεσμα πολύ ωραίες εικόνες, και η κινηματογράφιση όλου του μυστηρίου θα παράξει ένα εξίσου όμορφο βίντεο. Η ομάδα μας προσέχει την κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται, έτσι ώστε όλη η ροή του μυστηρίου να κυλήσει ομαλά και να μείνει και χρόνος για δημιουργική φωτογράφιση, χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου.

Γι’αυτό, το πρώτο που λέμε στους Γονείς και τους Νονούς είναι να είμαστε ακριβείς “χρονικά”. Εμείς είμαστε πάντα στο χώρο του μυστηρίου μία ώρα πριν και ζητάμε και από την οικογένεια να είναι τουλάχιστον τρία τέταρτα πριν την έναρξη του μυστηρίου. Η σωστή διευθέτηση του χρόνου είναι ένα στοιχείο για την επιτυχία του μυστηρίου. Συνηθίζουμε να τραβάμε φωτογραφίες πριν την Βάπτιση και οπωσδήποτε μετά. Μας έχει συμβεί, φωτογραφίες που τραβήξαμε πριν την Βάπτιση να μας “σώσουν” επειδή μετά το μυστήριο, το μωρό δεν ήταν σε θέση να φωτογραφηθεί, όπως θα θέλαμε και στο τέλος κοιμήθηκε. Μέσα απο την εμπειρία μας λοιπόν, έχουμε μάθει πως να κάνουμε μία Βάπτιση πετυχημένη χωρίς απρόοπτα.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας