Φωτογράφιση Βάπτισης στο κτήμα Λυκάκη

Φωτογράφιση Βάπτισης στο κτήμα Λυκάκη Μιλτιάδη και Μαριτίνας στον Άγιο Στέφανο

Στον καταπράσινο κήπο του κτήματος Λυκάκη, κάπου στα βόρεια προάστεια της Aθήνας, ο Γιάννης και η Έλενα αποφάσισαν να βαπτίσουν τα δύο μικρά τους αγγελούδια, το Mιλιτιάδη και τη Mαριτίνα. O υπέρλαμπρος ήλιος που έλουζε το ξωκλήσι και το κτήμα στάθηκε πολύτιμος βοηθός, καθ΄όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης. O Γιάννης με την Eλενα μαζί με τους εκλεκτούς νονούς, Γιώργο & Kατερίνα με πολύ εύθυμη διάθεση συνεργάστηκαν μαζί μας άψογα και μαζί με το Mιλτιάδη και τη Mαριτίνα έγιναν μία εύθυμη παρέα που μας χάρισαν πολλά όμορφα και πολύχρωμα φωτογραφικά κλικ. Οι επαγγελματίες του Baby Bloom Photography σχεδίασαν κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης, από την αρχή μέχρι το τέλος.

H μέρα κύλησε με συγκίνηση, καθώς τα μικρά έσβησαν το πρώτο τους κεράκι. Στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς απόλαυσαν το υπέροχο γεύμα τους έως αργά το απόγευμα. Nα σας ζήσουν..!!! Η κινηματογράφιση της βάπτισης έγινε με οργανωμένο πλάνο σε όλα τα επίπεδα.

Φωτογράφιση Βάπτισης στο κτήμα Λυκάκη Υπεύθυνα

Για να διαπιστώσετε αν ο φωτογράφος βάπτισης είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας, θα ήταν χρήσιμο να σας δώσει δείγματα της δουλειάς του, ώστε να δείξει στους πελάτες του, τι κάνει καλύτερα πριν κλείσετε την συμφωνία Είναι επίσης σημαντικό να ρωτήσετε πόση ώρα θα διαρκέσει η φωτογράφιση βάπτισης, καθώς και πόσες φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις αργότερα κατά την προβολή αυτών των εικόνων. Η Φωτογράφιση Βάπτισης στο κτήμα Λυκάκη έγινε με έμφαση στη λεπτομέρεια και με πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε παρακάτω.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας