ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

εκκλησία μονή πεντέλης

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Μονή Πεντέλης

Η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης, ιδρύθηκε το 1578, διαθέτει μουσείο και βιβλιοθήκη, επίσης είναι γνωστή και για το κρυφό σχολειό (αναπαράσταση του κρυφού σχολειού κατα τα χρόνια της Τουρκοκρατίας). Το μέρος που βρίσκεται η Μονή Πεντέλης, είναι πανέμορφο… Έτσι λοιπόν το σκηνικό είναι υπέροχο σε ένα καταπράσινο τοπίο για την οργάνωση της Βαπτισής σας. Η φωτογράφιση της Βάπτισης καθώς και η κινηματογράφιση, σε ένα τέτοιο τοπίο, έχουν πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Επίσης υπάρχει και στον πισω χώρο, μεγάλη έκταση ώστε αν θέλετε να οργανώσετε κάποιο cetering για την Βάπτισης σας. Η εύρεση της “σωστής” εκκλησίας για την Βάπτιση του παιδιού μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Πρέπει να βρούμε ένα μέρος που όλοι οι καλεσμένοι μας να έχουν εύκολη πρόσβαση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να “ταξιδέψουν” για να έρθουν, επίσης και να μην χαθούν στο δρόμο κατά τον ερχομό τους. Μας έχει τύχει να μας έχουν κλείσει για την φωτογράφιση της Βάπτισης και η εκκλησία να είναι τόσο απομακρυσμένη που χρειαστήκαμε τη διπλάσια ώρα μέχρι να φτάσουμε.

Επίσης ποτέ μην κλείνετε μία εκκλησία για την Βάπτιση του παιδιού σας, σε ένα μέρος και την δεξίωση σε άλλο μέρος και μάλιστα πολύ μακριά το ένα απο το άλλο. Όσο πιό μακριά είναι το ένα από το άλλο, τόσο αυξάνεται η ταλαιπωρία όλων και η πιθανή αποτυχία όλου του μυστηρίου.

Υπάρχουν πολλές εκκλησίες με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο που θα μπορούσαν άνετα να φιλοξενήσουν ένα cetering (μετά από συνενόηση), καθώς και κτήματα με εκκλησάκια που οι καλεσμένοι σας δεν θα ταλαιπωρηθούν καθόλου. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί παράμετροι έτσι ώστε μία Βάπτιση να είναι πετυχημένη από όλες τις απόψεις.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Καλέστε μας